tirsdag 25. desember 2007

1. juledag med kos og trening:=)

Soloppgang

Kira klar for julekvelden

Natasha prøver å hjelpe til hun også!

Nå er julekvelden over for denne gang. Den var like koselig som den pleier. Med mye god mat og forventningsfulle barn som nesten ikke klarer å vente til vi skal pakke opp pakkene. De er utrolig flinke til å vente syns jeg tross alt. I år tok de seg god tid ved matbordet også . De begynner å bli store, men heldigvis kan en se det lille barnet i de på en slik dag. Og godt er det.


På dagen var vi på den tradisjonelle juleturen med klubben. Hvert år går den til elven ved Myrdalsvannet. Der tenner vi bål , griller pølser og koser oss med det vi har med i sekkene. Jeg er like imponert hvert år uansett vær stiller små og store med alle sine firbente. Det skal sies at i år som en del andre år pøste det ned i bøtter og spann. På tur med hundene må vi jo uansett og det blir ekstra koselig når vi samles og går sammen:=) Det er alttid godt å komme inn i varmen og få på seg tørre og varme klær.

I år ble det presset inn et besøk i kirken også, jeg personlig syns faktisk det er hyggelig å gå i krken på julaften. Men normalt blir det ganske tarvelt for oss. Men som sagt i år gjorde vi det. Joakim står konfirmant til våren og må ha sine fire besøk , hvorfor ikke gjøre det når det er stemningsfullt i kirken.


Etter mye god mat var det tid for pakker og vi hadde en ufattelig god hjelp av Kira dette året. Hun har aldri vært så ivrig. Gikk rundt bordet og hjalp alle sammen med å pakke opp:=)

Det var hyggelig underholdning for alle sammen:=)

En liten video snutt av den gode hjelperen (dårlig kvalitet)









Ellers får vi til noen treningsøkter innimellom julestria. Vi jobber på med delmomentene til kl2 øvelsene. I dag jobbet vi litt med delmomentet på apport. Dvs Natasha sto igjen med apportbukken liggende på bakken foran seg. Hennes "signal" for å starte var at jeg sto i konkuranse stilling 20- 30 m unna. Det gikk bra syns jeg.- Det ble noen tyvstarter, men det må en selvfølgelig regne med i staren. Men dette kommer til å bli effektivt. Nå kan jeg etterhvert trene på dette delmomentet alene også. Jeg syns delmomentene begynner å bli bra nå, nå er det bare å få litt mengde trening på de før vi begynner med baklengskjedingen. I romjula vil vi følge den gamle treningesplanen. Etter nytt år vil vi lage oss en ny treningsplan. Ellers blir det litt trening og koselige turer og rolige dager for to- og firbente, med besøk til familie. Nyt romjulen:=)

2 kommentarer:

Siv sa...

Så søt hun er :) Kanskje det er er all kampingen som har satt sine spor!

Anonym sa...

Godt nytt år Kerstin!