fredag 7. september 2007

Water Tail-

Eller halelammelse, der halen holdes vannrett ca 5-10 cm fra halefeste for så å falle slapt ned. Et trist syn er det. Hun har hatt det en gang før også . Hun får smertestillende og er nok i bedre form i løpet av noen dager. Water tail kan komme av at hunden har badet og blitt kald eller rett og slett logret for mye med halen. Natasha har iallefall ikke badet, men logrer gjør hun ihvertfall.
Hun har vært slapp og tydlig ikke i noen god form. Matlysten har vært dårlig og hun har vist tydelig tegn på at å sette seg er temmelig ubehagelig. Det har da selvfølgelig ikke blitt noen trening de siste dagene. Men det går på frem og om noen dager er hun nok klar for trening igjen.

Vi har vært på språk kurs med arne Aarestad fra Siddis Hundeskole i Stavanger. Et veldig bra kurs syns jeg . Det var teori og filming av møtesituasjon mellom hund-hund og hund- mennesker.
Det var veldig kjekt å se på filmene etterpå og sett på språket til de forskjellige hundene.

Vi har trent på stimuluskontroll og baklengskjeding. Vi jobber også videre med noen grunnferdigheter.
Ser fremdeles at Natasha ikke yter maksimalt. Mor er ganske frustrert, men vi prøver å legge opp treningsøktene slik at vi avslutter før vi kommer til stadiet der hun ikke vil mer.
Så vi har korte men hyppige økter.

Nå når jeg ikke kan trene Natasha blir det mye teori lesing.

Kerstin & Natasha med hengende hale

Ingen kommentarer: