tirsdag 29. mai 2007

Pinsehelg

Nå er pinsehelgen over for i år. En litt anneledes pinsehelg enn det det har vært de siste 6 årene. Vi har de siste 6 årene reist til Geilo i pinsehelgen for å være med på pinsetreffet i Berner Sennen klubben. I år var det konfirmajson i familien på østlandet .

Forrige uke trente vi på rygging i vinkel og den begynner å bli bra nå. Kryp fikk vi også trent en del på. Må nok innrømme at den er litt vanskelig, men vi prøver å sette små kriterier.
Ellers har vi trent på stimuluskontroll.

Fredag endte jeg opp på legevakten med Niklas som hadde fått en ball i øye på skolen. Vi ble sittende å vente i to timer på legevakten, Niklas hadde store smerter i øye. Etter litt masing fra kom vi endelig inn. En rask undersøkelse der de konstaterte at pupillen ikke reagerte på lys, og Niklas hadde ikke syn på øye. Det bar rett på Haukeland på øyeklinkken. Der ble vi tatt godt vare på , de viste oss så mye omsorg. Helt fantastisk.
De tok mange forkjellige undersøkelser, målte trykket i øye, De kunne konstatere at hornhinnen og pupillen var skadet, men noe mer var vanskelig å se, med så mye blod i øye.
Det ble også tatt røngen av han for å sjekke om det var skade på kraniet, det var det heldigvis ikke .
Han ble beordet til å være i ro de neste dagene, så han måtte være hjemme i helgen. Det kunne oppstå en ny blødning etter 3-4 dager.

Lørdag var det rett på haukeland igjen med store smerter i øye.Det var da blitt en ny blødning i øye. Han fikk dråper og skulle ligge i helt i ro til neste kontroll som er fredag.
Vi vet ikke utfallet av dette enda, men krysser fingrene at det skal gå bra.

Det har ikke blitt noen trening denne helgen da hundene var igjen hjemme.

Men det tar vi igjen denne uken.

Kerstin

Ingen kommentarer: