mandag 4. august 2008

Kira 8 år!

I dag fyller Kira 8 år:=)

Hun har vært igjennom mye Kira. det begynte når hun var bare noen mnd gammel. Da fikk hun Enostose (voskesmerter), Ofte fikk hun smerter slik at hun haltet på en eller flere bein samtidig. Dette slet hun med frem til hun var 2 år. Da hadde hun ca et halvt år som var tilsynelatende bra. Men så vbegynte hun å halte på venstre fremfot. da vi gikk til vetrinær fikk vi konstatert sterk forkalkning. Siden den gang har hun fått mer forkalkning. Hun har det i ryggen, venstre bakfot og venstre fremfot. For to år siden fikk hun et dårlig leddbånd i venstre bakfot. Og hun skulle ha opperert den. Men dyrlegen anbefalte det ikke pga de andre dårlige beina hennes. Operasjonen ville nok være vellykket men tiden etterpå ville mest sannsynlig ha blitt tøff for de tre andre føttene hennes. Vi tok jobben med å trene henne sakte men sikkert opp igjen. OG vi klarte det.
Det siste var kreftkulen, som hun fikk fjernet. Nå er det dukket opp en ny kul som skal undersøkes. Uff.
Men Kira er like glad og fornøyd. Hun får sin daglige pille(smertestillende) og er med på turer. Leker med Natasha og har et godt liv:=)
Og vi er glad så lenge vi får beholde henne.
Gratulerer Kira:=)

10 kommentarer:

Siv sa...

Gratulerer :)

Simen sa...

Gratulerer med dagen! :)

Anne-Berit sa...

Hei,her fant jeg jammen hundefolk på Anita sine kommentarer.Måtte jo sjekke ut det.Stakkars hunden din som har hatt så mange plager,men så gått å høre at dere ikke har gitt henne opp,men har trent henne opp,og gitt henne et godt liv.Vi har to Sheltiejenter,Titti,som er 14 mnd.og Toya på 4 mnd.Grattis med de 8 år,og lykke til videre!

Tyra sa...

Gratulerer med Kira sånn litt på etterskudd her!!
Hun har hatt et tøft liv, men jeg er sikker på at hun har hatt det så bra som noen kan ha det! Og så krysser vi fingrene for kulen og for mange gode år fremover! Klem fra Cathrine.

Anonym sa...

Gratulerer med 8 års dagen Kira!

Håper kulen er godartet og at du får mange fine år videre.

Klem fra Kristine og Dina

Daisys home sa...

Hei til dere!Gratulerer på etterskudd jeg også.Fant denne bloggen idag,så koselig da.Er selv veldig glad i hunder,har en schefertispe som ble ni år i februar.Utrolig hvor knyttet man blir til et sånt dyr.Føler med når jeg ser at hunden din har hatt så masse plager.Vet hva det vil si for min ble på fjoråret operert to ganger med fire måneders mellomrom for jurkreft.Men det har hittil gått utrolig bra.Ikke merket noen nye kuler heldigvis!Var vistnok viktig å få tatt det så tidlig som mulig.Håper at det går greit og at hunden din blir frisk igjen.Masse tårer ble felt i tiden da DAISY var syk,var sikker på at jeg kom til å miste henne.Så lykke til!

Helen sa...

Så bra at Kira har kommet til dere som passer så godt på henne. Håper du får ha henne i mange år til!
Min Karo er også født 4.august, da ble han 4 år. Jeg har vært heldig med helsa hans. En stund var vi bekymret for epilepsianfall han fikk, men nå er det veldig lenge siden han har hatt noen.
Ha en god høst.

n o r d i n g å r d e n sa...

Nej men lilla gulliga Kira, så jobbigt hon haft och ont, tur hon är frisk och kry och lycklig nu, grattis Kira! Mari.

Sussi sa...

Alltid kul att hitta nya bloggar och idag hittade jag till din.
GRATTIS till Kira!
Jag har själv en hund, engelsk springer spaniel, men han är endast 11 måndader och en riktig buse!!
Trevlig helg!

Anonym sa...

Flotte hunder du har. Hvordan går det med helsa til Kira? Jeg har en Boxerhanne på 18 måneder. Arti å finne Bloggsider til hunder.