onsdag 4. juni 2008

Tørke, tørke!




Her i Bergen er det varmt, kjempevarmt. Mine hunder lider når gradstokken går mot 25 og over i skyggen. Det blir ikke de store treningsøktene desverre. Det er rett og slett for varmt. Jeg har også jobbet mye det siste og ikke vært hjemme før seint på kvelden. Kira har hatt en tøff mnd med mye smerte i foten sin. Hun har hatt små turer, som har gått relativt greit.
Det er ikke noe kjekt for mor å se at hun har vondt. Hun går på smertestillende og jeg har måtte øke dosen i denne perioden .
Vi kommer sterkere tilbake når været er litt kjøligere:=)
Men vi vet at det før eller senere blir det et annet vær.

6 kommentarer:

n o r d i n g å r d e n sa...

Nej men vilka goa bedårande varelser!!! Mari.

Hulda sa...

Så fine hunder du har! Kan tenke meg at de har det varmt i varmen. Ser at vår hund også svetter. Vi holder henne i skyggen, for det meste, når det blir for varmt. Det er en bichon frisè, noe mindre enn dine. ;) Håper det går bra med foten hennes.

Elin sa...

Huff, ikke noe gøy med vondt!
Du skrev tidligere at du hadde fått noen gode tips på innkalling med stå. Vil du dele de med oss?
Ha en ellers strålende sommer!

Anonym sa...

God bedring til Kira.

Håper vi klarer å møtes til en kopp te og til en treningsøkt, før sommerferien.

Randi sa...

Næmmen se her!! så søte og flotte hunder du har!
Vi har en blandingshund der faren var høyt premiert Berners Sennen ...mor er blanding av Samojed/Border Collie/Retriver....Eventyr blanding kaller vi henne. Men hun har så mye Berner i seg at noe annet er vanskelig å se...det eneste er at hun ikke er brun på labbene. Men ellers er hun gyldenbrun i pelsen når hun ligger i solen, så litt brunt har hun fått.
Hun er 14 mnd og ett elskelig vesen. Sosial og lærervillig til tusen. Har hatt litt problemer med og få henne til å gå fint i bånd. Men etter at vi kjøpte en video av Marit Rugaas så gikk det også som fot i hose.

Ja de sliter i varmen...Shila er en vinter hund, samt at hun kan bo i vannet...svømmer og plasker rundt som en gal...hihihi

Ha en strålende fin dag.

Nygammalt sa...

Hallå där!
Tack för ditt besök, vad trevligt! =)

Självklart får du länka.

Ha en trevlig helg!
Kram.