fredag 16. november 2007

Status på treningen av kl 2 øvelsene

Status når uken nærmer seg slutt:

Avstandsøvelsen: Vi har jobbet en del i front denne uken, der fokuset har vært raske oppsitt og neddekk. Dette har blitt veldig bra. Vi har satt på stimuluskontroll i front. Vi har jobet en del med avstanden , vi tar det rolig slik at vi får samme raske oppsitter og neddekker som tett inntil. Men det begynner å bli bra.

Apporteringen: Vi har jobbet masse med å holde apportbukken i utg stilling, plukke opp apportbukken fra bakken og komme i utg. stilling. Dette er vel den øvelsen jeg har mest "fobi" mot. Og det kommer nok av at Natasha har vært veldig opp og ned når det gjelder treningen av AB. Men i dag prøvde vi med en medhjelper som holdt AB på litt avstand, hun skulle hente og komme i utg. stilling. Så det går på frem.

Fellesdekk: Den jobber vi med hver dag , øker tiden hun skal ligge , med litt forstyrrelser.

Innkalling fra sitt med stå: Den er vel den øvelsen vi har fått trent minst på, forde vi trenger medhjelper på den. Men vi er kommet et stykke på veg. Natasha skjønner at hun skal stemple på musematten. Vi fortsetter på den fremover.

Dekk under marsj: Den begynte vi på i dag. Der vi reperte dekk under marsj. Det var ikke noe problem. Vi kommer til å fortsette på den i uken som kommer.

Fri ved foten: der har vi jobbet med helomvendinger, vendinger til venstre og høyre. Neste uke vil vi fokusere på sakte og spring marsj.

Vi er godt fornøyd med ukens fremgang. Vi vil nok jobbe videre med de samme øvelsene neste uke også.

Ingen kommentarer: